До колкото знам всички добри сервизи в София (има ги в темата) предлагат и ходене на място за оглед на новозакупувана кола.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Трябва ми човек от София, за компания при покупка на Алфа.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеКоя е тази автокъща........Боми-ауто, Любокар, Симауто, Стойв-ауто....и т.н.....?
...кажи цената на колата...и от там може по лесно да хвърлим боб....
По добре жертвай 30-50лв. за добър диагностик...който да иде на място.....отколкото всякакви други приключения...
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениетея идиоти като почнат да мият двигателите...ебати простото племе ебати чудото!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от jorryy Покажи съобщениеЕто я направо - www.cars.bg/c378017...цената е нормална....ако е изправна колата....там дето се намира автокъщата лукалното платно е доста разбито, има и паваж....като я покараш, може и сам да прецениш дали хлопа....тъкмо ше усетиш съдинител...и т.н.
Ако не ти дадът възможност да я настъпиш...за да прецениш как е турбината....най елементарният начин е да хванеш с два пръста(палец-показалец) маркуча към интерколера на празен ход и да го притиснеш, накарай някой да даде газ......ако ти изпъне пръстите....значи турбото е уред....има и още много неща дето, да се погледнат.....ама не съм от тия разбирачи....
Също така трябва си и късмет....и най обстойният преглед да направиш......ако нямаш късмет....след ден два може да се бъгне нещо....
---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:56 ----------
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение)
---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 21:57 ----------
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениетея идиоти като почнат да мият двигателите...ебати простото племе ебати чудото!!!
п.п.към автора на темата... сетих се още нещо....бръкни с пръст вътре по стените на казанчето за охладителна течност и виж дали има наличие на масло!!!!!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНа снимките ми се вижда лъскава....цената е нормална....ако е изправна колата....там дето се намира автокъщата лукалното платно е доста разбито, има и паваж....като я покараш, може и сам да прецениш дали хлопа....тъкмо ше усетиш съдинител...и т.н.
Ако не ти дадът възможност да я настъпиш...за да прецениш как е турбината....най елементарният начин е да хванеш с два пръста(палец-показалец) маркуча към интерколера на празен ход и да го притиснеш, накарай някой да даде газ......ако ти изпъне пръстите....значи турбото е уред....има и още много неща дето, да се погледнат.....ама не съм от тия разбирачи....
Също така трябва си и късмет....и най обстойният преглед да направиш......ако нямаш късмет....след ден два може да се бъгне нещо....
Благодаря, това като на първо време е добре, по - добре от нищо. Аз я гледах , външно няма правено, китвано. Има забележки , но дребни и по - добре че не са ги пипали. Като проблем се яви само климатика. Като пусна компресора цъка 2-пъти ( включва и изключва все едно) и до там...
Човека каза че ще го оправи, но не съм ходил още да я видя.
Днес е излезнала още една но в Дупница -все всеизвестни градове... Ма какво да се прави , тези хора се занимават с коли... Та ето и екземплярчето --- http://www.cars.bg/c272014
Comment
-
Първоначално публикувано от E.Stoimenoff Покажи съобщениеОпределено 2рия Екземпяр е в доста по-добър външен вид.принципно е 136коня,но това не е от толкова голямо значение.2.4 мотора е една идея по-скъп за подръжка,но пак трябва да ходиш,да се диагностицира и тн.. ти вече знаеш процедурата.. Успех с покупката и най-вече късмет : )
Comment
-
Ами 2001г. са 140к.с. по нататък след 2002 мисля- октомври са 150к.с156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Ами предполагам е 140коня ,както при 1.9 има 3модификации- 105,110,115 коня (говоря за преди външния файслифт) ,вече след това има 16в 1.9 150 коня..Но пак ти казвам,не трябва това да ти е критерия...дали 136 или 150коня съществена разлика няма,а и предполагам ще гониш някакъв разход щом си се насочил към дизел
П.п.с : Нека дойде някой с диагностика и направо на място да види данните в реално време...дори да няма грешки в колата може данните да са различни от реалните,тогава може да се търсят причините в датчици например : )Last edited by E.Stoimenoff; d.m.y г., 14:35.
Comment
-
Ей момче, не се занимавай с тази първата, не знам ходил ли си да я гледаш, само от снимките на отворена врата се вижда, че стелката на мокета е съдрана и уплътнението на шофьорската врата е скъсано, тази кола е съдрана от каране над 500 К, ако искаш да си следващия който псува по форумите, че Алфа са гадни коли си я купи. До вчера бях в СФ, ама чак сега виждам темата, да му се не види...156 Sportwagon 02'
Comment
-
Първоначално публикувано от van_dal Покажи съобщениеЕй момче, не се занимавай с тази първата, не знам ходил ли си да я гледаш, само от снимките на отворена врата се вижда, че стелката на мокета е съдрана и уплътнението на шофьорската врата е скъсано, тази кола е съдрана от каране над 500 К, ако искаш да си следващия който псува по форумите, че Алфа са гадни коли си я купи. До вчера бях в СФ, ама чак сега виждам темата, да му се не види...
Аха , а и нямаше гумата на педала на съединителя, което не е знай какво да се сложи, но не бшха....
Comment
-
Първоначално публикувано от E.Stoimenoff Покажи съобщениеНо пак ти казвам,не трябва това да ти е критерия...дали 136 или 150коня съществена разлика няма,а и предполагам ще гониш някакъв разход щом си се насочил към дизел
Разликите са доста съществени!!!sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
Comment